Apache service - double process listed

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Apache service - double process listed

Postby Dodger » 25. September 2006 14:49

HI all,

I have installed Xampp and it works great - thanks!\

One problem I have tho is that when I view the processes in TaskManager (Window 2000 SP4) Apache is listed twice - and each instance is eating up valuable ram.

1) shouldn't there just be one instance of "apache"?
2) if so how do I stop the second one from loading and running?

Thanks
Dodge
Dodger
 
Posts: 3
Joined: 25. September 2006 14:44

Postby Wiedmann » 25. September 2006 15:01

1) shouldn't there just be one instance of "apache"?

No. Apache2 use allways 2 processes on Windows.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby Dodger » 25. September 2006 15:02

I see - thanks! :)

Dodge
Dodger
 
Posts: 3
Joined: 25. September 2006 14:44


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 49 guests