blank pages with rewrite on

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

blank pages with rewrite on

Postby raimond » 24. September 2006 10:26

I changed the httpd.conf and the right php.ini to enable mod rewrite.

But when i use this, I always get blank pages

why?
raimond
 
Posts: 5
Joined: 08. March 2006 11:07

Re: blank pages with rewrite on

Postby Izzy » 25. September 2006 03:55

raimond wrote:I changed the httpd.conf and the right php.ini to enable mod rewrite.

But when i use this, I always get blank pages

why?
What changes did you make in the httpd.conf file?

What changes relating to mod_rewrite did you make in the php.ini file and why?
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Postby raimond » 26. September 2006 19:20

I changed the httpd.conf
from
#LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so
to
LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so

and changed to
<Directory />
Options FollowSymLinks
AllowOverride All
Order deny,allow
Deny from all
</Directory>
raimond
 
Posts: 5
Joined: 08. March 2006 11:07

Postby Izzy » 27. September 2006 00:22

raimond wrote:I changed the httpd.conf
from
#LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so
to
LoadModule rewrite_module modules/mod_rewrite.so

This is correct if you want to use the mod_rewrite module and is the only change required.


raimond wrote:and changed to
<Directory />
Options FollowSymLinks
AllowOverride All
Order deny,allow
Deny from all
</Directory>

This should be the default entry in the httpd.conf file and would not need changing, unless you were wrongly advised to change it to allow open access to your directories in the first place.

Now I don't see a post here relating to the changes you may have made in the php.ini file
raimond wrote:...and the right php.ini to enable mod rewrite.


Now where, what file, are you adding the mod_rewrite statements to or is it just a prerequisite of a script you are trying to run?

More info about mod_rewrite:
http://httpd.apache.org/docs/2.2/mod/mod_rewrite.html
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Postby raimond » 27. September 2006 18:03

i thought i did change something in the php.ini, but i didn't

I have a whole store on my webserver which actually is a prerequisite script which works on other servers, but doesn't work at home on a xampp-server
raimond
 
Posts: 5
Joined: 08. March 2006 11:07


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 50 guests