Pretty annoying problem..

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Pretty annoying problem..

Postby jamson » 09. August 2006 08:23

Hi,

I have installed xampp on my computer and want to host music and images on it, but for some extremely odd reason when it downloads the music and you go to play the song, it plays the first 5 seconds of the music then repeats itself for the rest of the song.

With the images, it loads the first quarter of it then the rest is black..

Can someone help me out please? I am in desperate need of assistance..
jamson
 
Posts: 7
Joined: 09. August 2006 08:09

Postby Izzy » 09. August 2006 10:21

Can you give a link to your site so it can be tested?

It may be possible then to establish what you are trying to tell us.

Clues are a bit thin and the more clues that are available to work with the quicker the problem can be isolated and a possible resolution established.

Not sure yet but this sounds like an inadequate browser cache size.

Have you tried clearing out your cache then allowing more space for the cache?

If it set too low it will fill up and either refuse more data to be stored or it will start deleteing the previous files to make room.
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Postby jamson » 09. August 2006 10:35

I won't be able to show you a link since my router seems to block that sort of stuff. (its a network site type of thing)

I've tried with three different computers, all different browsers and they all do the same thing and pause at the same time.. it's not a file error since i can play it straight through the host pc with no problems!
jamson
 
Posts: 7
Joined: 09. August 2006 08:09

Postby Wiedmann » 09. August 2006 12:49

With the images, it loads the first quarter of it then the rest is black..

Try changing the directive "EnableSendfile" in the Apache config file.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby jamson » 09. August 2006 22:06

I've had a check of that but it didn't seem to fix anything :( Any other ideas? I need this up and working ASAP..
jamson
 
Posts: 7
Joined: 09. August 2006 08:09

Postby Izzy » 10. August 2006 00:56

jamson wrote:I've tried with three different computers, all different browsers and they all do the same thing and pause at the same time.. it's not a file error since i can play it straight through the host pc with no problems!

Do all the computers and browser attempts go through the same router?
Last edited by Izzy on 27. August 2006 01:28, edited 1 time in total.
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Postby jamson » 10. August 2006 04:23

Well, when i try and play a song through the browser on the host computer, it pauses at the same time as the other computers, so thats why i am guessing its XAMPP.
jamson
 
Posts: 7
Joined: 09. August 2006 08:09

Postby Wiedmann » 10. August 2006 04:28

I've had a check of that but it didn't seem to fix anything

What is with EnableMMAP?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby jamson » 10. August 2006 07:48

I've tried turning them on and off but they didn't fix a thing.. would i have more luck asking people on a web hosting forum? :roll:
jamson
 
Posts: 7
Joined: 09. August 2006 08:09

Postby Wiedmann » 10. August 2006 13:57

My last suggestion is:
Add "Win32DisableAcceptEx" to the config file.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby jamson » 10. August 2006 22:21

Where should i put it in the config file? :shock:
jamson
 
Posts: 7
Joined: 09. August 2006 08:09

Postby Izzy » 11. August 2006 03:24

jamson wrote:Where should i put it in the config file? :shock:
As the last entry wiil do.
Don't forget to comment it out (use # at the start of the line) if it does not fix your issue.
Last edited by Izzy on 27. August 2006 01:29, edited 1 time in total.
Izzy
 
Posts: 3344
Joined: 25. April 2006 17:06

Postby jamson » 11. August 2006 06:57

Didn't work, thanks for trying though :wink:
jamson
 
Posts: 7
Joined: 09. August 2006 08:09


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 23 guests