Problem with Mod_Rewrite - Help Needed

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Problem with Mod_Rewrite - Help Needed

Postby modpluz » 20. July 2006 14:19

i have the lastest version of xampp running on WinXP Pro, but i have a problem with mod_rewrite that has to do with a particular php bug here

see http://bugs.php.net/bug.php?id=35059

so i was adviced to install the most recent of version 4.4.2(i.e the one am using with xampp).

how do i do that?
modpluz
 
Posts: 6
Joined: 20. July 2006 13:45

Postby Wiedmann » 20. July 2006 14:30

but i have a problem with mod_rewrite that has to do with a particular php bug here

You have really a problem with this bug?

BTW:
Which XAMPP? In the current XAMPP, PHP 4.4.2-pl1 is included.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby modpluz » 20. July 2006 14:56

i'm using version 1.5.1
modpluz
 
Posts: 6
Joined: 20. July 2006 13:45

Postby Wiedmann » 20. July 2006 15:04

i'm using version 1.5.1

Then you have PHP 4.4.1-pl1.

From the "news.txt":
04 Nov 2006, Version 4.4.1-pl1
...
- Fixed bug #35059 (Apache2 crash with mod_rewrite). (Ilia)
...
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby modpluz » 20. July 2006 15:44

does that means my version ox XAMPP have that bug fixed?

or if i use the switch app to switch to PHP 5 would the error the fixed?
modpluz
 
Posts: 6
Joined: 20. July 2006 13:45

Postby Wiedmann » 20. July 2006 15:46

does that means my version ox XAMPP have that bug fixed?

Yes.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby modpluz » 20. July 2006 15:49

if yes then why am i still getting blank pages
modpluz
 
Posts: 6
Joined: 20. July 2006 13:45

Postby Wiedmann » 20. July 2006 15:54

I don't know.

Or better:
I don't know what are you really doing...

If you need help, make a complete description of your problem and how to reproduce the problem on our pc's.
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby modpluz » 21. July 2006 12:02

well i fixed the problem;
what i did was that i switched to PHP5 and my host does support PHP4.4.2

and i see no reason why they should have the same problem.

so i'll just make sure my PHP scripts doesn't exceeds PHP4x's limit(even though i have PHP5 currently running on my machine locally)
:lol: Cheers
modpluz
 
Posts: 6
Joined: 20. July 2006 13:45


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests