Faulting application mercury.exe

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Faulting application mercury.exe

Postby swoop180570 » 02. July 2006 21:15

I had Mercury mail configuerd and was working fine. Sending and revieving mail from internal and external addresses. As I said was because it was running fine for one hour, but now I got a error after starting mercury_start.bat within 5 minutes. I have been rebooting my computer but still the same. I'm running WinXP SP2. I got the following error in my Event Viewer:

Source: Application Error
Category: None
Event ID: 1000


Faulting application mercury.exe, version 4.0.1.1, faulting module
mercuryc.dll, version 4.0.1.1, fault address 0x0000433a.

For more information, see Help and Support Center at
http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.


0000: 41 70 70 6c 69 63 61 74 Applicat
0008: 69 6f 6e 20 46 61 69 6c ion Fail
0010: 75 72 65 20 20 6d 65 72 ure mer
0018: 63 75 72 79 2e 65 78 65 cury.exe
0020: 20 34 2e 30 2e 31 2e 31 4.0.1.1
0028: 20 69 6e 20 6d 65 72 63 in merc
0030: 75 72 79 63 2e 64 6c 6c uryc.dll
0038: 20 34 2e 30 2e 31 2e 31 4.0.1.1
0040: 20 61 74 20 6f 66 66 73 at offs
0048: 65 74 20 30 30 30 30 34 et 00004
0050: 33 33 61 0d 0a 33a..

Is there someone how is having or had the same problem.
XAMPP is the solution for me
swoop180570
 
Posts: 3
Joined: 30. June 2006 21:44

same thing

Postby arm » 10. July 2007 15:05

I have exactly the same trouble on 2003 spk1.
Did you solve it?

arm
arm
 
Posts: 3
Joined: 24. July 2004 13:08


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 51 guests