apache don't work...

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

apache don't work...

Postby venico » 31. March 2006 11:15

:cry:

I have install xampp in win 2000 server and all it's ok, when I have install tomcat addon apache dont start.
Image

to start apache I must comment the last line in httpd.conf

I have check the file mod_jk in module and it is ok..

someone can help me please..
:cry: [/url]
venico
 
Posts: 4
Joined: 31. March 2006 11:06

Postby venico » 03. April 2006 10:48

nobody can help me...

please...
venico
 
Posts: 4
Joined: 31. March 2006 11:06

Postby EDPB » 03. April 2006 18:00

Try reinstalling etc... Probably some error..
EDPB
 
Posts: 8
Joined: 31. March 2006 12:19

Postby venico » 03. April 2006 18:06

I do it.. but I have always the same problem
venico
 
Posts: 4
Joined: 31. March 2006 11:06

Postby EDPB » 03. April 2006 20:08

Though you completely delete all of the XAMPP and addon files?
EDPB
 
Posts: 8
Joined: 31. March 2006 12:19

Postby venico » 03. April 2006 20:50

yes I have unistall completely ..
venico
 
Posts: 4
Joined: 31. March 2006 11:06

Postby professionalgeek » 14. April 2006 17:42

I might have had the same problem (I don't read German, so don't know exactly what your error messages says). But when I installed XAMPP and then Tomcat (on an XP Home box), Apache started complaining about the MOD_JK.SO module not being found, even though it was there. After some playing around I discovered this fix (atleast it worked for me).

Copy the file:
%windowsHome%\system32\URTTemp\msvcr71.dll
to the
%windowsHome%\System32 directory.

Now try starting apache. I hope this helps. Good Luck
professionalgeek
 
Posts: 5
Joined: 14. April 2006 16:42
Location: Detroit, MI, USA


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 52 guests