"Eaccelerator not installed"

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

"Eaccelerator not installed"

Postby darkjetx » 14. March 2006 18:54

With the files provided by xampp 1.5.1 i went to check out eaccelerator ... i moved eaccelerator.php , eaccelerator_passwrod.php and encoder.php to the htdocs folder ....under xampp if it helps knowing ....

my php.ini configuration is

Code: Select all
[eAccelerator]
;extension=eaccelerator.dll
zend_extension_ts="c:\Program Files\xampp\php\ext\eaccelerator.dll"
zend_extension="c:\Program Files\xampp\php\ext\eaccelerator.dll"
eaccelerator.shm_size = "64"
eaccelerator.cache_dir = "C:\Program Files\xampp\tmp"
eaccelerator.enable = "1"
eaccelerator.optimizer = "0"
eaccelerator.debug = "0"
eaccelerator.check_mtime = "1"
eaccelerator.filter = ""
eaccelerator.shm_max = "0"
eaccelerator.shm_ttl = "0"
eaccelerator.shm_prune_period = "0"
eaccelerator.shm_only = "0"
eaccelerator.compress = "1"
eaccelerator.compress_level = "9"
eaccelerator.keys = "shm_and_disk"
eaccelerator.sessions = "shm_and_disk"
eaccelerator.content = "shm_and_disk"
;eaccelerator.admin.name =
;eaccelerator.admin.password =
[Zend]
zend_extension_ts = "C:\Program Files\xampp\php\zendOptimizer\lib\ZendExtensionManager.dll"
zend_extension_manager.optimizer_ts = "C:\Program Files\xampp\php\zendOptimizer\lib\Optimizer"
zend_optimizer.enable_loader = 1
zend_optimizer.optimization_level=15
zend_optimizer.license_path =


; Local Variables:
; tab-width: 4
; End:


When i go to check out what happened (after restarting apache ) it still tells me that eaccelerator is not installed

this is what i understood to do (modify the php.ini file ) ... am i somewhere wrong ?
darkjetx
 
Posts: 10
Joined: 13. March 2006 19:46

Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 46 guests