Cannot connect to the website

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Cannot connect to the website

Postby Jouw » 13. March 2006 20:45

I'm running a XAMPP 1.5.1 installation. For some reason, whenever I use my Internet IP to connect to the server, I get a blank page. Nothing else. If I use 127.0.0.1 or localhost, it works. What's wrong? Could this be because our Internet is connected on another computer and we are using Windows Internet Connection Sharing so I can also use it on mine?
Jouw
 
Posts: 2
Joined: 13. March 2006 20:32

Postby DarthCrap » 13. March 2006 20:48

are u using the service to start xampp, or are u manually opening apache_start.bat?
DarthCrap
 
Posts: 9
Joined: 13. March 2006 18:15

Postby Jouw » 14. March 2006 01:52

DarthCrap wrote:are u using the service to start xampp, or are u manually opening apache_start.bat?

I have both the Service and Apache running (in xampp_control.exe the Svc checkbox is checked and beside Apache is a "stop" button
Jouw
 
Posts: 2
Joined: 13. March 2006 20:32

I am having same problem...

Postby currang » 14. March 2006 15:33

...so am wartching the thread with interest.

Have you tried working through:

http://community.apachefriends.org/f/viewtopic.php?t=14173

.....to see if it helps?
currang
 
Posts: 1
Joined: 14. March 2006 15:23
Location: Darwin Australia

Postby xudzh » 22. March 2006 00:55

hey i got blank page too, after upgrade to 1.5
i installed apache and mysql as services.

the status page works fine, and also phpmyadmin.

so i set my document root in apache config file and my index.htm with no php works. but when i try to access my forum (phpbb integramod) I get a blank page. checked the page source and there's nothing. I am using localhost though. 127.0.0.1 don't even work (firefox says cannot find server)

I'll try to go back to 1.4 and see what happens
xudzh
 
Posts: 8
Joined: 20. July 2005 23:16

Postby xudzh » 22. March 2006 01:26

great, now even my old version isn't working...

next time i should just be happy with what i have...

never upgrade xampp again...
xudzh
 
Posts: 8
Joined: 20. July 2005 23:16

Postby WorldDrknss » 23. March 2006 10:32

User avatar
WorldDrknss
 
Posts: 292
Joined: 17. September 2005 13:40


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 39 guests

cron