Lets injstall MovableType 3.15 together

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Lets injstall MovableType 3.15 together

Postby RomanRusso » 16. February 2006 20:01

Hie,
Thank for XAMPP it is very nice.
Today I was installing MovableType 3.15 on my localhost and did not succeed, but before that I managed to install this cms on my in my webspace. Well, basically I folllowed http://www.sherylcanter.com/movabletype ... 00003.html this instrcutions, since the original MovableType documentation is not very friendly.
After installing XAMPP I tested everything and everything is working I guess.
But when I pointed for MovableType it gave me the following:
Server error!

The server encountered an internal error and was unable to complete your request.

Error message:
couldn't create child process: 720003: mt-check.cgi

If you think this is a server error, please contact the webmaster.
Error 500
localhost
2/16/2006 20:37:07
Apache/2.2.0 (Win32) DAV/2 mod_ssl/2.2.0 OpenSSL/0.9.8a mod_autoindex_color PHP/5.1.1 mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.7

Is anyone aware what to do?????
I placed cgi scripts to cgi-bin and static files like images to mt-static created outside cgi-bin, is this positioning of files is wrong??????
Thanks very much
Roman
RomanRusso
 
Posts: 5
Joined: 16. February 2006 19:48

Postby Wiedmann » 16. February 2006 20:03

"error.log"?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby RomanRusso » 16. February 2006 20:22

This is error log.
The file is 100% there, nd all the paths I correctly written, I am not doing it for the first time.

[Thu Feb 16 20:37:07 2006] [error] [client 127.0.0.1] (OS 3)The system cannot find the path specified. : couldn't create child process: 720003: mt-check.cgi
[Thu Feb 16 20:37:07 2006] [error] [client 127.0.0.1] (OS 3)The system cannot find the path specified. : couldn't spawn child process: E:/xampp/cgi-bin/mt/mt-check.cgi
Roman
RomanRusso
 
Posts: 5
Joined: 16. February 2006 19:48

Postby Wiedmann » 16. February 2006 20:40

What is the first line of the file "mt-check.cgi"?
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby RomanRusso » 16. February 2006 20:52

#!/usr/bin/perl -w - to my mind this must be causing problems,
but to what should I change it???
thanks very much once again
Roman
RomanRusso
 
Posts: 5
Joined: 16. February 2006 19:48

Postby Wiedmann » 16. February 2006 20:56

#!/usr/bin/perl -w - to my mind this must be causing problems,

Right, that's the problem.

but to what should I change it???

Simply the path to your Perl installation. eg. if you have installed the XAMPP Perl add-on it is:
#!/xampp/perl/bin/perl -w
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany

Postby RomanRusso » 16. February 2006 21:03

thanks very much.
I like XAMPP very much, I was using wamp before, but since XAMPP allows to download itself in zip and just unpack it - its great.
Roman
RomanRusso
 
Posts: 5
Joined: 16. February 2006 19:48


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 48 guests