it shows up as my router

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

it shows up as my router

Postby tjthedj » 04. February 2006 03:13

everytime me or my friends try to access my page it comes up with my routers page.

i've forwarded the ports correctly, here's a pic of it
http://i25.photobucket.com/albums/c63/t ... /help2.jpg

this is the page it comes too first thing
http://i25.photobucket.com/albums/c63/t ... /help1.jpg

and all i have in the htdocs folder is an index.html file

pleaz help

here's the link that doesn't work
http://crazytoms.selfip.com
or
http://24.182.202.115



also i can view my site over http://localhost (on my computer) or http://192.169.2.3 (on any computer on my network)
tjthedj
 
Posts: 41
Joined: 29. January 2006 20:40
Location: Texas, USA

Postby tjthedj » 04. February 2006 04:26

i kno this is wrong but i'm posting again on my own thread so that my post will move back up on the list

but pleaz someone out there i really need help, i need to get this site back up and running!

pleaz
tjthedj
 
Posts: 41
Joined: 29. January 2006 20:40
Location: Texas, USA

Postby WorldDrknss » 04. February 2006 05:19

Use DMZ over port fowarding

http://www.worlddrknss.blogdns.org
User avatar
WorldDrknss
 
Posts: 292
Joined: 17. September 2005 13:40

Postby tjthedj » 04. February 2006 20:45

first off i tried the link 4 times and everytime it says the server is taking too long to respond

then, look at the pictures, i have forwarded the ports correctly
tjthedj
 
Posts: 41
Joined: 29. January 2006 20:40
Location: Texas, USA

Postby WorldDrknss » 04. February 2006 22:21

My server was down at the time you posted.

I had to repair a computer and was using my own monitor, keyboard, etc...

Sorry about that..
User avatar
WorldDrknss
 
Posts: 292
Joined: 17. September 2005 13:40

Postby tjthedj » 04. February 2006 23:24

yeah, i didn't find that useful.

i just need to figure out why my router isn't forwarding the ports correctly and why my site always comes to the router page everytime my ip address is entered.

it's beginning to frustate me quite baddly. i can't figure out if it's this stupid router.
tjthedj
 
Posts: 41
Joined: 29. January 2006 20:40
Location: Texas, USA

Postby tjthedj » 06. February 2006 00:47

anyone had anyideas for my problem lately?

i tried a couple of other forums like apachefreaks.com and stuff but you guys seemed to be the most helpful.
tjthedj
 
Posts: 41
Joined: 29. January 2006 20:40
Location: Texas, USA

Postby KingCrunch » 06. February 2006 00:53

Maybe youre able to deactivate the webinterface to the router from outside. Btw: Its so or so a risc ;) Further i dont see any misconfiguration ... :/
Nicht jeder Fehler ist ein Bug ...
KingCrunch
 
Posts: 1724
Joined: 26. November 2005 19:25


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: DarthSidus and 57 guests