Problems connecting to localhost or 127.0.0.1

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Problems connecting to localhost or 127.0.0.1

Postby shanizar » 05. December 2005 00:00

I've now tried installing the XAMPP package several times, using the installer and the zip file. The installer never reports any errors, and all the services are installed correctly and seem to run fine.
My problem is that I can't open the default start page. Not by trying http://localhost or by using http://127.0.0.1

I've disabled the firewall on my system so it shouldn't block any ports. I've even tried another Apache/MySQL/PHP installer called FOX something, but it didn'nt work either. Has anyone got any clue as to what could be stopping it from working?
shanizar
 
Posts: 3
Joined: 04. December 2005 23:53

localhost

Postby bill oakley » 05. December 2005 06:57

Out of interest have you tried to clear the cache. In firefox tools-options-privacy-cache and select clear. Then try //localhost again.
Also try your computer name //xyz (my computer / manage / properties) this will also point ot the xampp/htdocs dircetory (or other docuemnt directory if you have changed xampp/apache/conf/httpd.conf)
Regards
User avatar
bill oakley
 
Posts: 8
Joined: 01. August 2005 06:55

Postby shanizar » 05. December 2005 17:32

I'm not using firefox, I've tried using internet explorer and opera... Doesn't help trying my computer's name either.... I'm really stumped here...
shanizar
 
Posts: 3
Joined: 04. December 2005 23:53

Re: Problems connecting to localhost or 127.0.0.1

Postby ulises » 05. December 2005 20:36

shanizar wrote:I've now tried installing the XAMPP package several times, using the installer and the zip file. The installer never reports any errors, and all the services are installed correctly and seem to run fine.
My problem is that I can't open the default start page. Not by trying http://localhost or by using http://127.0.0.1

I've disabled the firewall on my system so it shouldn't block any ports. I've even tried another Apache/MySQL/PHP installer called FOX something, but it didn'nt work either. Has anyone got any clue as to what could be stopping it from working?



Your Problem can be that in File drivers\etc have not position this looks throws a look aver if this and solves have to put you this if did not have it. You set you that have not this before # if has remove it it and remained something asin 127.0.0.1 localhost
User avatar
ulises
 
Posts: 36
Joined: 13. July 2005 23:02
Location: Palma de Mallorca

Postby shanizar » 05. December 2005 21:48

I appreciate you trying to help me, but I'm not able to understand what you're trying to say...
shanizar
 
Posts: 3
Joined: 04. December 2005 23:53

Postby keisko » 06. December 2005 22:57

shanizar wrote:I appreciate you trying to help me, but I'm not able to understand what you're trying to say...


try to download without installer packet and unzip it to anywhere then click on setup_xampp.exe
keisko
 
Posts: 44
Joined: 31. January 2005 18:44


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 36 guests