Can you run appache on a differant port?

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

Can you run appache on a differant port?

Postby kheldan » 23. October 2005 00:55

Can you run appache on a differant port?
If so how?

thankyou all help would be greatly appreciated
kheldan
 
Posts: 1
Joined: 23. October 2005 00:52

Postby Wiedmann » 23. October 2005 01:17

"httpd.conf": directive "Listen"
Wiedmann
AF Moderator
 
Posts: 17106
Joined: 01. February 2004 12:38
Location: Stuttgart / Germany


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 45 guests