MercuryMail Problem

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

MercuryMail Problem

Postby the-copy » 27. June 2005 14:08

Hi!

Im trying to send a message from a PHP-form!
No error, that good.
No mail, thats bad.

Code: Select all
T 20050627 150342 42c01521 HELO blyserverwin2k3
T 20050627 150342 42c01521 MAIL FROM:<postmaster@thecopy.mine.nu>
T 20050627 150342 42c01521 RCPT TO:<erik.cs.nf@teliaN0SPAM.com>
T 20050627 150342 42c01521 DATA - 9 lines, 309 bytes.
T 20050627 150342 42c01521 QUIT
T 20050627 150342 42c01521 Connection closed with 127.0.0.1, 1 sec. elapsed.


Thats is poping up in the LOG-file. WTF? :)
For this one i'll need help
the-copy
 
Posts: 3
Joined: 27. June 2005 13:07

Postby Sjowhan » 27. June 2005 14:20

It's because the NOSPAM in the emailaddress.
Remove it, and i think it will work ;)
Sjowhan
 
Posts: 16
Joined: 22. June 2005 16:38

Postby the-copy » 27. June 2005 14:37

Umh.. well.. uh, i put it there manually for this forumpost :lol: :D
the-copy
 
Posts: 3
Joined: 27. June 2005 13:07

Postby Sjowhan » 27. June 2005 14:53

the-copy wrote:Umh.. well.. uh, i put it there manually for this forumpost :lol: :D


Hmm ok. Is the port 25 not closed/blocked (for example by provider or firewall/antivirus)?
Sjowhan
 
Posts: 16
Joined: 22. June 2005 16:38

Postby the-copy » 27. June 2005 15:11

Im using port 77 and its open. The reason for not using 77 is for security. The same problem with 25
the-copy
 
Posts: 3
Joined: 27. June 2005 13:07


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 55 guests