phpmyadmin acting weird, incomplete pages

Problems with the Windows version of XAMPP, questions, comments, and anything related.

phpmyadmin acting weird, incomplete pages

Postby kursk » 24. March 2005 20:04

Hi,

while using phpmyadmin i often got uncomplete html code.
So some buttons and functionnality are missing or unusable.

Does this problems ar due to apache ?
I was wondering if some strange http-pipelining in firefox could mix this up, but after a fresh install, problems are still here.

Thank in advance,
Philippe
kursk
 
Posts: 4
Joined: 23. March 2005 21:09

Postby kursk » 24. March 2005 22:42

and the mysteriy goes on...

i get perfectly working phpmyadmin while using it through http://localhost/phpmyadmin or http://my.local.ip.address/phpmyadmin

but its definitly not working anymore via
http://my.worldwide/id.address/phpmyadmin

seems to be a router problems though
kursk
 
Posts: 4
Joined: 23. March 2005 21:09

incomplete phpmyadmin pages

Postby midders » 29. March 2005 17:37

I get the same problem intermittently; don't think it's a router problem because I had the same problem with a USB modem.

I've tried various different browsers (Mozilla, Firefox, IE6 aaaah) and even going to linux; no luck.

It's tedious, but the only fix I've found is to keep refreshing the page until it appears complete.

Sláinte

Mark
Newbie web server admin, long time coder
midders
 
Posts: 2
Joined: 29. March 2005 17:27
Location: UK

Postby prathapml » 01. April 2005 19:37

It works perfectly for me after using the fix posted here for the incomplete images/pages bug in Apache.
prathapml
 
Posts: 87
Joined: 11. March 2005 23:03

Postby keepsedge » 05. April 2005 04:00

prathapml wrote:It works perfectly for me after using the fix posted here for the incomplete images/pages bug in Apache.


would you mind linking to that fix so i can fix mine as well....
keepsedge
 
Posts: 33
Joined: 24. December 2004 11:04

Postby Kristian Marcroft » 05. April 2005 06:26

User avatar
Kristian Marcroft
AF Moderator
 
Posts: 2962
Joined: 03. January 2003 12:08
Location: Diedorf


Return to XAMPP for Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 53 guests